Afbeelding5png.jpg

Dermaplaning is een huidverbeterende behandelmethode voor het verkrijgen van een stralende, frisse huid. Dermaplaning wordt uitgevoerd met een speciaal ontworpen chirurgisch mesje. Er wordt lichtjes met het speciale mesje over de huid geschraapt, maar zonder te schuren of de huid te beschadigen. Hierdoor worden kleine donshaartjes, dode huidcellen en vuil van het gezicht verwijderd.

De behandeling is pijnloos en bovendien geschikt voor alle huidtypen. De behandeling kan iedere 4-8 weken herhaald worden.

Dermaplaning en haargroei:

Een van de grootste misvattingen over Dermaplaning is dat de haartjes dikker en donkerder terug groeien. De donshaartjes die verwijderd worden, groeien gewoon met dezelfde kleur en dikte terug. Dit komt omdat de behandeling de structuur van het haarzakje niet veranderd.

Wanneer de donshaartjes na de behandeling weer terug groeien, hebben de uiteinden van de haartjes een vlakke kant. Hierdoor lijken de haartjes tijdelijk dikker en stugger te zijn, maar dit is in werkelijkheid niet zo.

Dermaplaning en acne:

Het is een misvatting dat Dermaplaning acne kan veroorzaken. Dermaplaning mag echter niet uitgevoerd worden op de huid met actieve acne.

Dermaplaning is een goede behandeling om de dikkere hoornlaag te verdunnen. De huid te reinigen en verstopte poriën te verminderen.

Hyperpigmentatie:

Dermaplaning veroorzaakt geen hyperpigmentatie.
U dient wel dagelijks uw huid te beschermen met een zonnefactor 50+, ook in de winter. De nieuwe huid is erg gevoelig voor de zon en moet daarom goed beschermd worden. Bestaande hyperpigmentatie kan door Dermaplaning verhelderd worden.

 

Effectiviteit:
- Fijne poriënstructuur
- Glow
- Verhelderen van hyperpigmentatie
- Gladde huid
- Verwijderen van ongewenste haargroei
- Egale en frissere teint
- Minder verstopte poriën

Kosten: €65,- Duur: 60 min.
  

Dermaplaning