Niet lekker in je vel en het gevoel dat je lichaam je eerder tegenwerkt dan dat het meewerkt? Een tijd niet goed voor jezelf gezorgd en nu een flinke impuls nodig? Ouder aan het worden en moeite met  je nieuwe vorm? Zwanger geweest en nu weer op zoek naar je eigen vorm? Of gewoon zin jezelf eens het beste te gunnen? Heb je na een vakantie zin in een fijne nieuwe start?

Wat je reden ook is om hier te zijn: welkom bij Boozt Lifestyle

Meer over Boozt Lifestyle

Jouw gezondheid doet er toe

Boozt is er om jou te helpen je (weer) goed te voelen in een lijf dat je ‘past’.  Heel simpel, door je  weer te leren luisteren naar je eigen lichaam om het zo te kunnen geven wat het nodig heeft. ‘Voeden’ is namelijk iets anders dan ‘eten’.  Wat je nodig hebt is heel persoonlijk en o.a. afhankelijk van je leeftijd, je omstandigheden, je normale dagelijkse ritme. 

Het gaat om het vinden van een evenwicht.  Niet via crash-diëten, wonderrepen of andere onzin, maar op een gezonde en plezierige manier die helemaal bij jou past.  Graag bekijk ik samen met jou hoe dat er uitziet en hoe we die balans voor jou kunnen (her)vinden. 

Over mij

Ik ben Lieke Mommersteeg. Uit eigen ervaring weet ik hoe het is om te tobben met een lichaam dat maar niet lijkt mee te werken (ik heb een eetstoornis gehad) en hoe dat van invloed is op je plezier in het leven. Ook weet ik hoe het is als iedereen met goedbedoelde adviezen komt, waar je niets mee kunt. Of met oordelen, want ‘als je maar wilt kun je het’.

Ik heb geen oordeel, ik wil je vooral helpen je eigen balans te hervinden en je daarbij ‘voeden’ met alles wat ik aan kennis en inzichten heb opgedaan. Over voeding, over leefstijl, over jezelf iets gunnen in plaats van jezelf te straffen.  Zie het als leren fietsen: ik ren een tijdje met je mee, mijn hand in jouw nek tot je stevig genoeg op het zadel zit om vol vertrouwen en lekker in je vel fluitend je eigen pad te vervolgen.

Plan een kennismakingsgesprek 

06-16 04 55 20

  • Facebook
  • Instagram

Titaniumlaan 82 

5221 CK 's-Hertogenbosch

06-16045520

Privacyverklaring